eXTReMe Tracker

Avem un vizitator și niciun membru online

Uneste punctele

Acum este mai usor să desenezi animalele pe care le îndrăgeşti. Uneşte punctele in ordinea crescătoare a numerelor. Colorează fiecare animal şi bucură-te de desenul tău! Multumesc ca ai ales 7culori.ro. Succes!
Cand printezi pagini asezate orizontal, seteaza imprimanta sa printeze doar pagina a doua. In acest fel nu vei risipi hartie.
 
Ursoaica cu pui de colorat. Numara si uneste punctele! Iapa cu manz de colorat. Cai de desenat si de colorat. Unaste punctele!
Cocos de colorat. Uneste punctele! Cerb de colorat. Uneste punctele!
Dinozaur de colorat. Uneste punctele! Deseneaza un dinozaur! Ghepard de colorat. Uneste punctele!
Iepuras, caine si pisica de colorat. Uneste punctele! Leu si girafa de colorat. Uneste punctele!
Maimuta de colorat. Gibon de colorat. Uneste punctele! Peste si arici de colorat. Uneste punctele!
Pinguin de colorat. Barza de colorat. Uneste punctele! Deseneaza un pinguin! Deseneaza o barza! Privighetoare de colorat. Uneste punctele!
Uneste punctele si coloreaza. Calut de mare de colorat! Lebada. Numara si umeste punctele!
Nautilus de desenat si colorat. Numara, uneste punctele si coloreaza un nautilus. Vulpe, iepuras de colorat. Vulpea vaneaza un iepuras, de desenat.
Ursul brun de colorat. Uneste punctele si coloreaza un urs. Urs de desenat Veverita de colorat. Veverita, scorbura de colorat. Coloreaza o veverita. Numara si uneste punctele.
Tigru de colorat. Uneste punctele, deseneaza si coloreaza un tigru! Caracatita de colorat! Uneste punctele. Desenez o caracatita!
Coloreaza un rinocer. Rinocer de colorat. Uneste punctele si coloreaza un rinocer. Elefant de desenat si de colorat. Uneste punctele in ordinea crescatoare a numerelor.
Melc de colorat. Contureaza cochilia melcului. Uneste punctele si coloreaza melcul si casuta lui. Porumbei de conturat si de colorat. Numara si uneste punctele si coloreaza cei doi porumbei.