eXTReMe Tracker

Avem 2 vizitatori și niciun membru online

1. Ce este inauntru este si in afara

Evaluare utilizator:  / 4
SlabCel mai bun 

 

Fiecare dintre noi are un anumit tip de personalitate, cu parti negative si parti pozitive, pe care le cunoaste si le asuma mai mult sau mai putin. Avem o anumita mentalitate, o anumita atitudine, un anumit comportament dictat de primele doua. Avem anumite preferinte de a actiona, de a reactiona si de a privi în jur.

Avem de asemenea o istorie care ne propulseaza sau ne impiedica sa evoluam. Interesant este ca toate aceste trasaturi ne dau o imagine asupra felului in care privim lumea. Ceea ce vedem in afara, este o reflectie fireasca a ceea ce suntem inauntru. În afara totul este a priori armonios, totul este aşezat într-un spaţiu gol şi totul ne este dat, totul ne este permis.
 

Singura piedica in calea evolutiei, cum spuneam, suntem noi, felul in care percepem realitatea si felul in care reactionam la evenimente. Fiecare gând transmis prin cuvinte, fiecare emotie declansata in univers se imprima si primeste aviz de manifestare. Ceea ce primim este rezultatul a ceea ce am transmis, nimic mai mult, nimic mai puţin. Dualitatea este în noi, alegerile sunt ale noastre. Poţi alege să râzi sau să plângi, sa iubesti sau sa urasti, sa perseverezi sau sa renunti, sa actionezi sau sa astepti, sa vindeci sau sa ranesti, sa lauzi sau sa barfesti! Si totul se intoarce la tine, uneori atat de repede. De aceea potentialul nostru ca fiinite umane este nelimitat. Pentru ca alternativele sunt date si libertatea de a alege este a noastra. De asemenea putem alege fereastra prin care sa privim realitatea si putem fi siguri ca este doar realitatea noastra. In starea ei naturala, realitatea este perfecta. O putem privi ca pe un spatiu gol. Noi proiectam si ne poiectam prin alegerile pe care le facem. Cand suntem nemultumiti de ceea ce suntem, schimbarea atitudinii ne va schimba viata!