eXTReMe Tracker

Avem 6 vizitatori și niciun membru online

Despre noi

Conţinutul  prezentat are puternice valenţe educative şi urmăreşte dezvoltarea inteligenţei spaţiale şi vizuale, a inteligenţei logico-matematice şi a inteligenţei lingvistice, pe un anumit nivel de exersare a calităţilor specifice. Recomandă www.7culori.ro copiilor despre care stii că experimentează cu plăcere sarcini de învăţare în aceste trei arii. Recomandă www.7culori.ro şi copiilor care nu au descoperit încă care este modalitatea lor specifică de învăţare şi de exprimare.  Recomandă www.7culori.ro pentru că sunt mulţi copii care iubesc culorile şi desenul! Recomandă, pentru că doar la un clik distanţa, probabil un alt copil aşteaptă!


Planşele de colorat cu background din forme geometrice sunt extrem de utile in exersarea orientării spaţiale şi implica învăţarea unei metode inedite de a reprezenta animale, plante sau obiecte îndrăgite de copii.

Jocurile descrise sunt o oportunitate excelentă de a introduce materiale noi în învăţarea operaţiilor cu mulţimi şi de a pregăti învăţarea numerelor şi a operaţiilor cu numere.

Exerciţiile de tipul uneşte punctele sunt cunoscute de toţi copiii. Planşele pe care le găseşti aici sunt frumoase producţii originale. La fel sunt şi planşele de colorat, pe care le poţi folosi fie în activităţi şcolare, fie pentru a ocupa util timpul liber al copiilor cărora le place să coloreze.

Am conceput povestirea celor 7 pitici gospodari ca adaptare după celebra poveste cu Alba ca Zăpada, pentru a descrie mai bine fiecare pitic şi rolul îndeplinit în gospodărie.Bine ai venit pe www.7culori.ro, locul unde copiii se joacă şi cer print!