eXTReMe Tracker

Avem 11 vizitatori și niciun membru online

Credintele sunt combustibilul vietii

Evaluare utilizator:  / 0
SlabCel mai bun 

Credintele gresite pot fi inlocuite, credintele benefice se invata in cele din urma.  Stim acum despre credinte ca sunt motorul comportamentelor si atitudinilor si ca indiferent de cat de mult le constientizam sau nu , nu vom avea parte de

ceea ce ne dorim si nu vom atinge nici un scop care nu este propulsat de credinte benefice care sa il sustina. De aceea, pentru fiecare obiectiv pe care il urmarim este nevoie de credinte pozitive si adecvate. Daca iti doresti de foarte mult timp sa obtii ceva fie in plan material, fie in plan profesional sau financiar si tinta nu o atingi chiar daca faci pasi seriosi in acea directie si muncesti, verificarea si reconditionarea credintelor va fi veriga care lipseste din lantul implinirii obiectivului.  Sunt patru pasi in esenta, pe care sa ii faci pentru a seta convingeri noi, benefice:

1.       Adreseaza-ti intrebarea: care sunt convingerile gresite care ma saboteaza si ma impiedica sa imi implinesc acest scop/vis? Noteaza-le.

2.       Intelege in ce fel aceste convingeri sau credinte gresite te-au autosabotat pana acum.

3.       Scrie pe hartie, ordonat si pe o foaie sau pagina alba, curata, convingerile opuse care te vor ajuta, chiar vor determina implinirea scopurilor.

4.       Reconditioneaza-te. Repeta zilnic noile convingeri ca si adevaruri de care esti convins,  verifica daca sunt adevarate adresand intrebarile la care aceste credinte sunt raspunsuri si construies-te un raspuns adevarat. Adica, crede!! Repeta, pentru ca altfel vechile credinte vor reveni. Repeta cel putin atat de mult cat vechile credinte care te-au obstructionat pana acum au fost mentinute. Amplifica forta noilor credinte citindu-le sau spunanduti-le uitandu-te in oglinda si observa starea de bine pe care ti-o procura noile credinte. Transforma-le in convingeri.

Si  fiecaruia i se va da dupa credinta lui.